"EL MAG D'OZ"

Una vegada més Believe Teatro ha confiat amb mi per interpretar un nou personatge pel seu espectacle. En aquest cas m'he afegit a l'elenc a la recta final del projecte i he interpretat a la Glinda, la bruixa bona de la famosa història d'"El Mag d'Oz".

"A MIDSUMMER NIGHT'S DREAM"

Després d'uns dies intensos hem finalitzat la gira per Galícia d'aquesta adaptació de l'obra de Shakespeare, "A Midsummer Night's Dream". L'obra era íntegrament en Anglès i estava enfocada a un públic escolar. En aquesta ocasió he interpretat dos personatges diferents; Hipòlita i Helena.

 

"NOTAS APARTE" SEASON TWO

Després del gran nombre de visualitzacions a YouTube i de la bona acceptació que va tenir la primera temporada de la Webserie, hem començat a rodar la segona temporada de "Notas Aparte". 

Estigueu atents a les xarxes socials per tal de descobrir-ne totes les novetats.

CLOSER

Vaig tenir la meravellosa oportunitat de tornar a la República Txeca (Domoušice),  durant un cap de setmana per donar vida al personatge de l'Amélie en el curtmetratge Closer dirigit per Christian Groves i al costat de Simona Šimkova. El curtmetratge es va projectar al cinema Kino Evald, a Praga.

TRIPLE ESTRENA OLALON

 

Més de tres-centes persones van assistir a la triple estrena d'Olalon aquest cap de setmana als JCA cinemes de Valls.

La productora va presentar tres dels seus projectes: Oda a los Aliños, Desfer el Camí Miedo a las Palabras, on vaig tenir l'oportunitat de treballar ja fa uns mesos.

DINS DEL BOSC

 

Els dies 23 i 24 d'abril tornem a endinsar-nos al bosc. Una aventura musical de gran format amb una trentena d'actors a escena. Entrades ja a la venda a la taquilla del Teatre Principal de Valls i a través de ticketea al Web: 

https://www.ticketea.com/entradas-musical-dins-el-bosc-into-the-woods/?tktsrc=search

ENTREVISTA RÀDIO VILABLAREIX

 

El passat dilluns 25 de gener vaig fer una visita a ràdio Vilablareix, ràdio gironina amb 24 h de música en català. Vam estar parlant de la meva trajectòria professional així com projectes passats i futurs. També vam debatre altres temes de caràcter més personal. Si en voleu saber més, podeu escoltar el Podcast en línia.

 

 

http://www.vilablareix.cat/laradio/podcast.php?id=5054

MIEDO A LAS PALABRAS

 

Aquest mes d'octubre he estat rodant amb l'equip d' Olalon donant vida a un petit personatge en el seu últim projecte "Miedo a las Palabras", dirigit per Albert Dalmau. DINS DEL BOSC

 

Continuem amb els assajos de Dins Del Bosc (Into The Woods), musical de Stephen Sondheim i James Lapine. Els dies 9, 10 i 11 d'octubre del 2015 interpretaré a la Ventafocs al Teatre Principal de Valls. Podeu trobar les vostres entrades a www.ticketea.com

El dimecres 16 de setembre us oferirem un concert gratuït a La Parra, Sant Roc (Valls) amb algunes de les cançons del musical. Hi esteu tots convidats.